Efteruddannelse i grafisk software

Kompetencer i den grafiske industri

Den grafiske industri står imidlertid ikke stille, og der er i stigende grad brug for kompetencer indenfor og en gammel sektor af den grafiske branche, som har levet lidt "under radaren" i mange år, vokser pludseligt hurtigt.


Teknisk dokumentation - informationstungt grafisk arbejde

Teknisk dokumentation og teknisk kommunikation som handler instruktionsbøger, manualer, user guides, techspecs og hjælpefils-systemer er en sektor hvor udviklingen går stærkt i disse år. Og det gør den naturligvis, fordi brugerne i bred forstand er blevet vant til at fremsøge svar på alt via Google. Kan du ikke starte plæneklipperen? Spørg Google! Hvor mange decibel kan mine højtalere tåle? Spørg Google!


Technical writing og grafisk arbejde

Al denne information, som skal give svar på de mange spørgsmål bliver skrevet, vedligeholdt og publiceret af mennesker og disse mennesker bruger bl.a Adobe Technical Communication Suite, som er en teknisk variant af Adobes Creative tools. Det er programmer som Adobe FrameMaker, RoboHelp og Captivate. Programmer som, både arbejder med grafik, men også giver mulighed for at arbejde med store mængder af information på en struktureret og transparent måde.


Efteruddannelse for grafikere med lyst til at arbejde med kommunikation

Hvis man ønsker at efteruddanne sig indenfor den grafisk verden og føje en mere informations-orienteret dimension til sin grafiske værktøjskasse, så kan det afgjort være en god ide at tage et kursus i Adobe FrameMaker. Adobe FrameMaker bruges af mange store virksomheder, som Siemens, AstraZeneca, Grundfos og Agilent.