Efteruddannelse for Technical Writers

Efteruddannelse for Technical WritersFælles for mange af disse mennesker er dog, at de ofte kommer lidt "sidelæns" ind i arbejdet med grafiske værktøjer. Software, som InDesign, PhotoShop, Premiere og Illustrator er fantastiske værkøjer, men også produkter, som det faktisk kan være vanskeligt at trænge ind i og blive fortrolige med, hvis man ikke har en grafisk baggrund.

Adobes suite af teknisk orienteret software, som Adobe FrameMaker, RoboHelp og Captivate er ukendt for de fleste, men arbejder man med teknisk kommunikation, brugsvejledninger, manualer, user guides, hjælpefiler osv, så er det faktisk værktøjer, som det kan være en god ide at investere tid i at lære. Mange store virksomheder, som f.eks Siemens, Grundfos, Exhausto, AstraZeneca m.fl.  Bruger Adobe FrameMaker, så det er en god tilføjelse til den personlige værktøjskasse at efteruddanne sig i dem.
FrameMaker og RoboHelp er standardværktøjer for technical writing og er, sammen med Word nok de værktøjer der har været længst på markedet. Indenfor de sidste tre-fire år har